Politikën jonë për Shqipëria

Ne mendojmë është koha politikë të re, koha për politikë për tu.

Mësoni si të ndihmoni

Prioritetet tona kryesore

1. Shqipëria në European Union është prioriteti numër një

2. Është koha për politikë të re. Koha për politikë Europiane

3. Ne luftojmë politikanët e korruptuar

4. Gjit Shqiptarët është i njëjtë, ne nuk bëjmë kompromis për të drejtat e njeriut

5. Mjedisore në shqiperia është shumë i bukur, ne luftojmë për ta mbajtur kështu


Albania map circle

Europë, tani

- Shqipëria është Europë, Europa është Shqipëri dhe shqiptarët janë Europianë. Volt themi, Europë tani!

- Politikanët e gabuar kanë qenë në pushtet, duke ua shtyrë shqiptarëve ëndrrat Europiane. Jo më.

- Volt nuk ndalet në futjen e Shqipërisë në EU. Ne duam një Europë federale


E kryer, me korrupsion

- Një grup i korruptuar politikanësh zëvendëson tjetrin. Është koha për diçka të re, politikanë që kujdesen për Shqiptarët. Jo portofolin e tyre.

- SPAK dhe GJKKO tani janë më të rëndësishëm se kurrë. Kur vendosin të ndëshkojnë zyrtarët e korruptuar, vendimi duhet të përputhet me krimin. Nuk ka më arratisje, jo më pushime luksoze.

Albania corruption circle

Albania nature circle

Mbroni natyrën dhe kulturën

- Për mjedis, një Shqipëri të "Green". Shqiptarët e meritojnë të jetojnë në një vend të shëndetshëm.

- Kultura jonë duhet të mbrohet nga ata që do ta shkatërronin atë për përfitime financiare.